ENGLISH »
Dimensioner af organisationsudvikling

Kurser til ledere og HR medarbejdere

inOpus tilbyder videnskabeligt baserede kurser. Kurserne henvender sig typisk til ledere og HR personale. Alle kurser afholdes af Max Boehling, phd.

Vores mission er at give en præcis forståelse af de personalerelaterede processer i virksomheden og fremme en positiv udvikling af medarbejder og organisation.

» Kontakt inOpus

Ansættelsessamtalen

Find den bedste jobkandidat (1 dag)

At udvælge den rette jobkandidat kan være kritisk for virksomheden. Den nye medarbejder skal både passe ind personlighedsmæssigt, fagligt og forretningsmæssigt.

Kurset er tilpasset HR medarbejdere og ledere, der står overfor at skulle gennemføre deres første samtaler, eller dem som ønsker at give deres samtaler og ansættelsesprocedurer struktur.

Kurset et opdelt i to moduler. I det første modul indføres kursisten i samtale- og spørgeteknik. Her læres, at stille spørgsmål, der giver en nuanceret forståelse af kandidatens personlighed, faglige kompetencer og mål. I kursets andet modul indgår en introduktion til testning. Kursisten indføres i, både traditionelle tests (eks. personligheds tests og logiske tests) såvel som færdighedstests, og lærer om deres fordele og begrænsninger.

Kursusmappen indeholder øvelser og eksempler, der efterfølgende kan bruges som checkliste i en ansættelsessituation. Kurset opdateres jævnligt og bygger på forskningsresultater samt praktiske erfaringer.

Kursus varer 1 dag. Ingen forudsætninger for at deltage.

Kurser

 

Pris (ex. moms)

Afholdt hos jer

 

 

Per deltager, inklusiv kursusmateriale   Kr. 4.400,-

Min. 5 deltagere og max 10.

   

Anden lokation

   
Per deltager, inklusiv kursusmateriale   Kr. 5.200,-

Vi afholder kurser med ca. 2 mdr. mellemrum i Danmark. Kontakt os for information om det næste kursus.

   

 

Kontakt os for tilmelding »